Меню Пици


ПИЦИ

Тестената основа на големите пици може да бъде и тънка


28 см - 30 см

Маргарита

доматен сос, кашкавал


8.90
400 гр

Гъбена

доматен сос, кашкавал, гъби


9.90
400 гр

Вегетарианска

доматен сос, лук, царевица, маслини, чушки, домати, краставици,кашкавал

10.90
600 гр

Палермо

доматен сос, луканка, кисели краставички,кашкавал, шунка


12.90
600 гр

Рома

доматен сос, лук, гъби, кашкавал, бекон, яйце


12.90
600 гр


Туити

доматен сос, пушено сирене, луканка, пушено пилешко филе, кашкавал12.90
600 гр

Чичо Скруч

доматен сос, пушено пилешко филе, царевица, пушено сирене, кашкавал, кисели краставички


11.90
600 гр

Пикантна

лют доматен сос, пушено сирене, пуш.свинско филе, лук, люти чушки, кашкавал


11.90
600 гр

Сандрини

сметана, шунка, яйце, сирене, пушено пилешко филе, кашкавал


12.90
450 гр

Парадайс

доматен сос, свинско филе, пушено сирене, домати, маслини, кашкавал11.90
600 гр

Павароти

доматен сос, пушено сирене, царевица, кашкавал, бекон, кисели краставички12.90
600 гр

Куатро стаджони

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, царевица, гъби, кашкавал, гарнирана с домати и краставици12.90
600 гр

Куатро Формаджи

доматен сос, сирене, топено сирене, кашкавал, синьо сирене


11.90
600 гр

Вулкан

лют сос, пушено сирене, шунка, кисели краставички, пушено пилешко филе, кашкавал


12.90
600 гр

Лагуна

сметана, царевица, кашкавал, топено сирене, пушен бекон


11.90
450 гр

Канибале

доматен сос, луканка, шунка, бекон, пушено свинско филе, кашкавал


12.90
600 гр

Калцоне

доматен сос, сирене, гъби, шунка, луканка, кисели краставички, пушено сирене, чеснова паста, кашкавал


12.90
600 гр

Поли

доматен сос, пушено сирене, шунка, пушено пилешко филе, кисели краставички, чеснова паста, печени чушки, кашкавал


12.90
600 гр

Дон Чичи

доматен сос, луканка, пушено пилешко филе,гъби, пушено сирене, кашкавал, яйце, пресни чушки


12.90
600 гр

Мерцедес

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, свинско филе, кашкавал, гарнирана с кисели краставички


12.90
600 гр

Италианска пица Пеперони

доматен сос, италианска моцарела, италиански колбас Пеперони


12.90
500 гр

Италианска пица Капричоза

доматен сос, италианска моцарела, шунка, гъби


12.90
500 гр
 


 

ПИЦА ПО ИЗБОР (основа Маргарита)


голяма - 60 гр.

Домати върху пица

 


1.40

Шунка

 


2.60

Пушено пилешко филе

 


2.60

Бекон

 


2.60

Луканка

 


3.20

Свинско филе

 


2.60

Риба тон

 


2.90

Кашкавал или пушено сирене

 


2.60

Синьо сирене

 


2.90

Сирене

 


1.60

Пармезан

 


3.90

Яйце

 


0.90

Маслини

 


1.40

Царевица

 


1.00

Кисели краставички

 


1.00

Пресни чушки

 


1.40

Печени чушки

 


1.90

Хлебчета
Чесново хлебче

150 гр. 3.40

Чесново хлебче с кашкавал

170 гр. 4.60

Хлебче с кашкавал и сирене

190 гр. 4.90

Хлебче с масло и шарена сол

150 гр.
3.80

 

Сосове

мл цена

Чеснов

80 1.40

Млечен

80 1.40

Сицилиански

80 1.40

Майонеза

80 1.40

Доматено майонезен

80 1.40

Пикантен

80 1.40

Зехтин

80 1.40

Чили

80 1.40

Соев сос

80 1.40