Меню Пици


ПИЦИ

Тестената основа на големите пици може да бъде и тънка

22 см 28 см

Маргарита

доматен сос, кашкавал

4.60
300 гр
5.90
400 гр

Гъбена

доматен сос, кашкавал, гъби

4.80
300 гр
6.20
400 гр

Италия

доматен сос, кашкавал, гъби, шунка, маслини

6.20
400 гр
8.40
600 гр

Палермо

доматен сос, луканка, кисели краставички,кашкавал, шунка

6.40
400 гр
8.40
600 гр

Рома

доматен сос, лук, гъби, кашкавал, бекон, яйце

6.20
400 гр
7.70
600 гр

Вегетарианска

доматен сос, лук, царевица, грах, маслини, чушки, домати, краставици,кашкавал

5.60
400 гр
7.00
600 гр

Туити

доматен сос, пушено сирене, луканка, пушено пилешко филе, кашкавал

6.60
400 гр

8.90
600 гр

Чичо Скруч

доматен сос, пушено пилешко филе, царевица, пушено сирене, кашкавал, кисели краставички

6.50
400 гр
8.40
600 гр

Пикантна

лют доматен сос, пушено сирене, пикантен салам, лук, люти чушки, кашкавал

6.10
400 гр
7.90
600 гр

Сандрини

сметана, шунка, яйце, сирене, пушено пилешко филе, кашкавал

6.30
350 гр
8.00
450 гр

Парадайс

доматен сос, свинско филе, пушено сирене, домати, маслини, кашкавал

6.50
400 гр

8.40
600 гр

Павароти

доматен сос, пушено сирене, царевица, кашкавал, бекон, кисели краставички

6.30
400 гр

8.40
600 гр

Куатро стаджони

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, царевица, гъби, кашкавал, гарнирана с домати и краставици

6.60
400 гр

8.40
600 гр

Куатро Формаджи

доматен сос, сирене, топено сирене, кашкавал, синьо сирене

6.50
400 гр
8.40
600 гр

Вулкан

лют сос, пушено сирене, шунка, кисели краставички, пушено пилешко филе, кашкавал

6.60
400 гр
8.90
600 гр

Лагуна

сметана, царевица, кашкавал, топено сирене, пушен бекон

6.90
350 гр
7.70
450 гр

Канибале

доматен сос, луканка, шунка, бекон, пушено свинско филе, кашкавал

7.50
400 гр
9.20
600 гр

Калцоне

доматен сос, сирене, гъби, шунка, луканка, кисели краставички, пушено сирене, чеснова паста, кашкавал

6.80
400 гр
8.90
600 гр

Поли

доматен сос, пушено сирене, шунка, пушено пилешко филе, кисели краставички, чеснова паста, печени чушки, кашкавал

7.10
400 гр
8.90
600 гр

Дон Чичи

доматен сос, луканка, пушено пилешко филе,гъби, пушено сирене, кашкавал, яйце, пресни чушки

7.20
400 гр
8.90
600 гр

Италианска пица Прошуто

доматен сос, прошуто крудо, италианска моцарела,рукола

7,40
400 гр
9,90
500 гр

Италианска пица Пеперони

доматен сос, италианска моцарела, италиански колбас Пеперони

7.40
400 гр
9.90
500 гр

Италианска пица Капричоза

доматен сос, италианска моцарела, шунка, гъби

7.40
400 гр
9.90
500 гр

Мерцедес

доматен сос, пушено пилешко филе, шунка, свинско филе, кашкавал, гарнирана с кисели краставички

7.10
400 гр
8.80
600 гр


 


 

ПИЦА ПО ИЗБОР (основа Маргарита)

малка - 50 гр голяма - 100 гр

Домати върху пица

 

0.70 1.40

Шунка

 

1.30 2.20

Пушено пилешко филе

 

1.50 2.40

Бекон

 

1.40 2.30

Луканка

 

1.70 2.60

Свинско филе

 

1.60 2.50

Риба тон или ролца от раци

 

1.60 2.50

Кашкавал или пушено сирене

 

1.20 2.10

Синьо сирене

 

1.70 2.50

Сирене

 

1.00 1.60

Пармезан

 

2.20 3.90

Яйце

 

0.80 0.80

Маслини

 

0.80 1.40

Царевица

 

0.60 1.00

Кисели краставички

 

0.60 1.00

Пресни чушки

 

0.70 1.40

Печени чушки

 

1.30 1.90

Хлебчета


Сусамено хлебче

160 гр. 2.40

Чесново хлебче

150 гр. 1.60

Чесново хлебче с кашкавал

170 гр. 2.40

Хлебче с кашкавал и сирене

190 гр. 2.90

Хлебче с масло и шарена сол

150 гр. 1.60

 

Сосове

мл цена

Чеснов

80 0.90

Млечен

80 0.90

Сицилиански

80 0.90

Майонез

80 0.90

Доматено майонезен

80 0.90

Пикантен

80 0.90

Зехтин

80 0.90

Чили

80 0.90

Соев сос

80 0.90

Лимон 1/2

80 0.90